Trifon Mihaylov - WooWhiskey

"Създателят на WooWhiskey е Трифон Михайлов и може би е най-интересният човек, когото някога съм срещала.

 

Знаете, че има хора, които влизат в живота ви и му придават съвсем различен смисъл – с подхода си, с мислите си, с мнението си, с всичките тези въпроси, върху които никога не сте се замисляли до момента. Срещали ли сте човек, който изпълва със смисъл всяко нещо, което създава или се докосне до него и то се превръща в плод на истинска креативност? Размишлява върху всяка ситуация и върху толкова много детайли, които хората почти никога не забелязват?

 

Дано да имате щастието да си поговорите с Трифон някой ден, защото той има красив ум. Но всички, които го познаваме добре знаем, че не е само това. Той е непреклонен пред препятствията, които стоят между него и постигането на идеите и целите му. Не е ли това, което може да промени начинът, по който хората гледат на живота – спокойни и с усмивка, с удоволствие от преживяното.


Веднъж го попитах: 
 - Трифоне, каква е твоята мечта? 
А той ми отговори веднага:
 - Аз изживявам мечтата си всеки ден. Не живея, чакайки да дойде удобен момент да съм щастлив. Не работя работа, която мразя, за да може един ден да си позволя нещо, което искам. Това е грешно. Всеки ден аз се будя и съм доволен от живота си. Поставям си цели и ги изпълнявам.


Вярвам, че с аксесоарите WooWhiskey той се опитва да направи удоволствието естествено продължение на деня ни. А може би и живота ни..."

А.Т.